General
Welcome to the official feedback and suggestion box for Blues.Gr.
Do you have an idea? Do you recognize a good idea when you see one? Come make your voice heard!
-
ειδοποίηση με e-mail για event
να βάλετε επιλογή για ειδοποίηση με e-mail μόνο για τα νέα event
3 votes -
να αλλάξει το όνομα του "Groups" tab
Νομίζω ότι η λέξη "Group" στο μενού του site παραπέμπει σε συγκροτήματα και δεν επιτελεί τον ρόλο της που είναι λ.χ. ομάδες με βάση κοινά ενδιαφέροντα κλπ., με αποτέλεσμα να μην το επιλέγουν οι χρήστες.
Τι θα έλεγες αν πρότεινα να άλλαζε σε κάτι πιο κοντινό σε αυτό που εννοεί εδώ? π.χ. π.χ........."team"....?
3 votesplanned ·Adminrousso (Admin, Blues.Gr) responded
Έχεις δίκιο Κώστα και μ έχει απασχολήσει κι εμένα. Δεν έχω βρει ακόμα μια καλή ιδέα ούτε για το όνομα ούτε και για την βέλτιστη αξιοποίηση των Groups και γι αυτό το έχω αφήσει ως έχει. Το “team” δεν είναι πάλι κατάλληλος όρος. Θα το δούμε στην πορεία πως να το καθορίσουμε καλύτερα.
Σ ευχαριστώ για το feedback,
Γιάννης -
3 votesplanned ·
Adminrousso (Admin, Blues.Gr) responded
Καλημέρα,
Σε σχέση με τον χάρτη της τοποθεσίας ήδη υπάρχει μια σχετική δυνατότητα. Το URL του event (την ώρα που κάποιος το καταχωρεί) υποστηρίζει τη δυνατότητα να βάλεις το url ένός χάρτη από google maps ή live maps κλπ. Αυτόματη χαρτογράφηση των venus δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αλλά είναι στα σχέδια να προστεθεί κάποια στιγμή που θα το επιτρέψει ο χρόνος.
Ευχαριστώ για το feedback,
Γιάννης -
2 votes
Adminrousso (Admin, Blues.Gr) responded
Καλημέρα,
Η δυνατότητα να τυπώνει κανείς τα events είναι καλή σαν ιδέα. Αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να τυπώσει την σελίδα των Events μόνο μέσα από τον borwser ως έχει. Το αποτέλεσμα της εκτύπωσης δεν είναι το βέλτιστο αισθητικά, αλλά η δυνατότητα υπάρχει. Αν θέλει κανείς να μορφοποιήσει μια εκτύπωση για να την χρησιμοποιήσει αλλού μπορεί να πάρει κάθε Event που τον ενδιαφέρει στο Outlook ή όποιο άλλο ημερολόγιο χρησιμοποιεί στο PC του. Δες μέσα στη σελίδα κάθε event την επιλογή που έχει “export to Outlook or iCal”.
Μόλις έχω ένα paltform update που να υποστηρίζει printable versions θα προσθέσω και υποστήριξη στην εκτύπωση των events απευθείας μέσα από το site.
Ευχαριστώ για το feedback,
Γιάννης